Osmosfilter

 

 

Brava Osmotic Basic
Renar ditt dricksvatten från salter, tungmetaller, virus med en reningskapacitet på upp till 99,9%.
#Tryckstyrd, utan el.

 


 

Brava Osmotic Funktion
Renar ditt dricksvatten från salter, tungmetaller, virus med en reningskapacitet på upp till 99,9%.Den levereras komplett med sedimentfilter, kolfilter samt membran men har plats för ytterligare två filter vid behov
#Arsenik Guard,Mac Voc, Voc Guard, Virus, bakteriefilter, Mineral plus.


 

Brava Nertus
Renar ditt dricksvatten från salter, tungmetaller, virus med en reningskapacitet på upp till 99,2%.

 


 

Brava Osmotic Smart
Försedd med ett uv-ljus som förhindrar tillväxt av bakterier. Automatisk rengöring av membranet. Filtret säger själv till när det är dags att byta ex. membran, uv-lampa eller förfilter. Sensorn varnar vid ev. orenat vatten.Renar ditt dricksvatten från salter, tungmetaller, virus med en reningskapacitet på upp till 99,9%.Blue Water Spirit 300

Spirit 300 är ett direkt-reningsfilter med tekniken omvänd osmos. Filtret återhämtar en del av spillvattnet som tillsammans med den inbyggda pumpen maximerar renings- och flödeskapaciteten.

 


 

 

Blue Water PRO 400
PRO 400 är ett direkt-reningsfilter med tekniken omvänd osmos. Filtret återhämtar en del av spillvattnet som tillsammans med den inbyggda pumpen maximerar renings- och flödeskapaciteten.

 


 

 

Blue Water Pro 600
PRO 600 är ett direkt-reningsfilter med tekniken omvänd osmos. Filtret återhämtar en del av spillvattnet som tillsammans med den inbyggda pumpen maximerar renings- och flödeskapaciteten.