• lime-club-soda-drink-cocktail
  • pexels-photo
  • pexels-photo-216657
  • pexels-photo-247600
  • bootstrap image slider
  • pexels-photo-348520
1 lime-club-soda-drink-cocktail2 pexels-photo3 pexels-photo-2166574 pexels-photo-2476005 pexels-photo-14586716 pexels-photo-3485207
jquery slideshow by WOWSlider.com v8.8

 

-Välkommen till Aqua Vida Vattenrening!

Dricksvatten är vårt viktigaste livsmedel. Men det är mer än så, vatten är en grundförutsättning för allt liv på jorden. Man får ofta höra att vi har väldigt bra vatten i Sverige, och det är överlag sant. Men kalk som är ofarligt att dricka kan ställa till med stora ekonomiska skador genom igenkalkning av tvättmaskiner osv. Vi kan garantera att ni får igen pengarna vid ett köp av tex ett kalkfilter, plus att man slipper den otrevliga kalkbeläggningen på diskbänken och i duschen.

Kommunalt vatten kontrolleras regelbundet, men den som använder sig av en egen vattentäkt får själv ansvara för att detta blir utfört. Enligt Livsmedelsverkets råd om enskild dricksvattenförsörjning bör man analysera sitt vatten vart tredje år. Med Aqua Vida Vattenrenings hjälp kan du snabbt få en grundlig undersökning av vattenkvaliteten i din brunn.

Vattenanalys

Aqua Vida Vattenrening samarbetar med Eurofins laboratorier och erbjuder nu ackrediterade analyser till reducerat pris. Ni kan även utan kostnad lämna in ert vatten på vårt lokalkontor eller boka ett kostnadsfritt hembesök där våra en av våra medarbetare kontrollerar vattnet och rekommenderar en lösning.