Vattenfilter

Ett vattenfilter är ofta den enkla lösningen på något som kan verka som ett svårt och ibland hälsovådligt problem. Vi på Aqua Vida Vattenrening hjälper gärna till med att leta i djungeln av vattenfilter och tekniska termer.

Vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök och gör en behovsanalys. Under besöket görs även en grovtest. Detta besök är naturligtvis inte på något sätt bindande!

Har du egen brunn, så börjar vi med att göra en ackrediterad vattenanalys av ditt vatten innan vi rekommenderar en lösning. Detta för att säkerhetställa att vi installerar ett vattenfilter som passar just er. Vi bjuder självklart på den kostnaden om ni köper ett vattenfilter av oss.

Vi har lösningar på alla typer av vattenproblem, från enklare avhärdare till avsaltningsanläggningar som gör att du kan dricka Östersjövatten.

Service och Serviceavtal
Ett vattenfilter är ofta en ganska stor investering och behöver precis som allt annat servas då och då för att fungera optimalt. Detta har vi på Aqua Vida Vattenrening stor erfarenhet av. Du kan beställa en tid för en service när det passar dig, även om det är ett filter som du inte har köpt hos oss. Vi rekommenderar en serviceintervall på ett år. Vi lämnar självklart ett års garanti på utförd service.